Charlotte Casiraghi (23)

Třiadvacetiletá kráska Charlotte Casiraghi patří mezi ženy, které o peníze rozhodně nemají nouzi. Mimo atraktivní editorky v módním časopisu je totiž také možná dědička monackého královské trůnu a její rodina se pyšní pohádkovým měním, které se vyšplhalo až na 1 miliardu dolarů. Charlotte navíc vlastní ostrov u pobřeží Sardinie.

Holly Branson (28)

Blonďatá dcerunka miliardáře Richarda Bransona se vydala tak trochu svou vlastní cestou. I přes pohádkové mění, které její rodina vlastní, se rozhodla pro studium pediatrie na univerzitě v Londýně. Ačkoliv se o ní spekulovalo jako o možné partii pro prince Williama, kráska je stále volná.

Ariana Rockefeller (28)
Ariana Rockefeller
Autor: isifa, profimedia.cz

Už podle příjmení je poměrně jasné, že Ariana peníze nepostrádá. Její dědeček totiž vydělal slušné peníze díky ropě. Jejich rodinné mění se vyšplhalo až na neuvěřitelné tři miliardy dolarů.

Tamara Ecclestone (25)

Sexy dcerunka Bernarda Ecclestone zdědila krásu po své matce, která se proslavila jako modelka pro módní značku Armani. Kromě hezké tvářičky se ale může těšit i z miliardového mění, které její otec získal díky závodům F-1.

Dylan Lauren (36)

Takového tátu by mohla Dylan závidět téměř každá žena. Ralph Lauren patří mezi geniální a žádané módní návrháře, který si vydělal už pěkný balík peněz. Údajně její rodina vlastní neuvěřitelnýchh 4,6 miliard dolarů.

Amanda Hearst (26)

Bída nejspíš nehrozí ani modelce Amandě Hearts. Kráska by totiž měla zdědit největší mediální koncern v USA, který se pyšní ročními příjmy až pět milionů dolarů. I tak se ale rozhodla pro studium na univerzitě, kde se zajímá o dějiny umění.

Kathrine and Cecilie Fredriksen (25)

Další krásky, které nesmí chybět na seznamu jsou dokonce dvojčata. Okouzlující blondýnky jsou dcery ropného magnáta Johna Fredriksena a budoucnost mají rozhodně postaráno. Už teď pracují v rodinné firmě a navíc jim jednou bude patřit pohádková částka 7,7 miliard dolarů.

Samantha Perelman (19)

Samantha Perelman
Autor: isifa, profimedia.cz

Tahle mlaďounká blondýnka se velmi ráda svěřuje se svými názory na sociálních sítích. Vystudovala univerzitu v Pensylválnii a její rodina údajně vlastní 11 miliard dolarů.

Georgina Bloomberg (27)

Slušný balík peněz podědí i brunetka Georgina Bloomberg, dcera newyorského primátora Michaela Bloomberga. Rodinné mění prý činí 18 miliard dolarů.

Marta Ortega Pérez (26)

Poslední kráskou je Ortega Pérez. Dcera nejbohatšího muže Španělska má co dočinění s módní značkou Bershka nebo Zara a může se chlubit mnoha obchody v dohromady 73 zemích. Její rodina vlastní až 25 miliard dolarů.

Fotogalerie
9 fotografií