Rozhodně to ale dopadlo lépe než před čtyřmi lety. Tehdy v předvečer udílení cen Grammy napadl po hádce tehdy devatenáctiletý Brown svoji přítelkyni a zbil ji jako psa. Půvabná zpěvačka skončila s nateklou tváří, pohmožděninami a rozbitou pusou.

Sama Rihanna zrušila zákaz přibližování

Útok skončil u soudu, který Brownovi udělil pětiměsíční podmínku a půl roku musel dělat veřejně prospěšné práce. Násilník měl dokonce ke zpěvačce zakázáno se přibližovat, jenže oba často vystupovali na společných hudebních koncertech, takže sama Rihanna požádala o jeho zrušení. A pak to začalo, nejdříve společnou písní a pak i milostným návratem.

Velká hádka kvůli expříteli

Letos spolu vyrazili na Grammy jako zamilovaná dvojka. Při předávání cen se usmívali, jenže když akci opouštěli, oba se tvářili nešťastně. Na afterparty se dokonce sobě vyhýbali. „Chris a Rihanna měli na Grammy velkou hádku kvůli Drakovi,“ prozradil zdroj The Sun.

Rozešli se, ale na jak dlouho?

Drake je expřítel barbadoské zpěvačky, kterého Brown nemůže vůbec vystát. „Rihanna mu psala textovku a Chris to viděl. Od té chvíle to šlo z kopce,“ dodal zdroj. Oba však k sobě to však přitahuje jako magnety s opačným pólem. „Od té doby spolu prakticky nemluvili a každý si dělá věci po svém. Teď se rozešli, ale určitě k sobě ještě najdou cestu,“ uzavřel zdroj.

Fotogalerie
6 fotografií