Videoklip k písni Losers byl natočen pomocí takzvané chat rulety, což je chatovací místnost, jenž vám náhodně vybere společníka, se kterým budete právě chatovat. Na Robbiem bylo vidět, že si natáčení velmi užívá. Nechoval se jako namyšlená hvězda, ale se šokovanými chataři si vždy vyměnil pár vlídných slov.

Jedním z vybraných byl také devatenáctiletý Adam z Velké Británie, který si začal nevěřícně zpěváka natáčet. „Nemohl jsem uvěřit, že je to opravdu on, tak si stáhl dolu své triko a ukázal mi tetování na hrudníku a pět kameramanů kolem něj. Všichni se nacházeli v hollywoodském studiu. V chat ruletě jsem si chatoval už s tolika lidmi, ale ještě nikdy se superstar,“ Řekl Adam deníku The Sun.

"Los" padl i na mladou a krásnou dívku z České republiky, která podobně jako ostatní nemohla uvěřit tomu, kdo se v okýnku objevil. Kráska se objevila ve 3:38 minutě videa a zpěvák si ji tam ponechal až do konce.

Na závěr se Robbie s brunetkou neopomenul pořádně rozloučit. "Líbila se ti moje píseň? Jestli se ti líbila, dej palec nahoru, jestli ne, dej palec dolu," žádal zpěvák o uznání. Zdvihnutým palcem dala Češka jasně najevo, že se jí píseň líbila. To Williamse potěšilo. "České republice se líbí moje píseň! Děkuji Česká republiko," rozloučil se zpěvák. Následně se postavil a dívce dal nahlédnout na svůj obnažený klín. Doufejme, že to byl pouze filmový trik.

Výzva: Poznáte sexy brunetku, která měla to štěstí a aniž by to tušila, zahrála si v novém videoklipu Robbieho Williamse? Pokud ano, piště na tip@blesk.cz