Cruise od začátku rozpadu svého manželství říká, že jediné, na čem mu záleží, je, aby získal svou milovanou dcerku zpět. A jak se blíží konec roku, přetahovaná mezi oběma slavnými rodiči přiostřuje.

Původní dohoda zněla, že Suri bude u tatínka na Den díkůvzdání a u maminky na Vánoce. První část plánu vyšla a herec se mohl ze své dcery těšit na tradiční americký svátek. Jenže to mu je teď málo a žádá, aby s ním Suri strávila i část Vánoc, což Katie Holmes zásadně odmítá.

Drahé dary

A zvolila protiofenzivu s pořádně těžkými zbraněmi: jen za vánoční dárky pro svou rozmazlenou dcerku utratila 900 000 Kč! Suri si musí myslet, že byla letos mimořádně hodná, když pod vánočním stromečkem najde mezi jinými dárky iPad dětskou verzi mercedesu v hodnotě 180 tisíc korun, zahradní domeček zásobovaný elektřinou, šatičky od prestižního návrháře Ralpha Laurena a kožešinový kabátek značky Chloe.

Ve velkém stylu se rozhodl nakupovat i Cruise. Pro dceru podle zahraničních médií chystá dar v podobě poníka a vily za 250 milionů korun.

Fotogalerie
5 fotografií