Sam Worthington byl zatčen v sobotu v Atlantě poté, co napadl vyhazovače v místním baru Vortex. Hvězda Avataru byla viditelně opilá a odmítla při vstupu ukázat občanský průkaz. Vyhazovače pak Worthington napadl, ale žádný bojový špektákl jako v hollywoodském velkofilmu nepředvedl a skončil v poutech.

Vyhazovač si myslel, že jde o bezdomovce

Jakmile se Worthington začal dobývat dovnitř klubu, vyhazovač Jerry Link se do něj pustil. Když si herec nedal i nadále říct, nastříkal mu do obličeje pepřový sprej a nasadil mu na ruce pouta. Link pak prohlásil, že neměl nejmenší ponětí o to, že jde o filmovou hvězdu. Myslel si, že jde o bezdomovce, protože měl na sobě špinavou mikinu a s sebou několik dalších štosů oblečení.

Všechna obvinění stažena

Jerry také vypověděl, že se Wortington, který momentálně hraje po boku Arnolda Schwarzennegera protidrogového agenta ve snímku Ten, se umí pořádně vžít do role. Když mu prý nastříkal pepřový sprej do obličeje, začal na něj křičet: „Jsem z protidrogového, teď jsi v pr**li!“ Herec byl pak zatčen policií, ale veškerá obvinění proti jeho výtržnictví byla stažena, protože se Jerry Link nedostavil v pondělí k soudu.

Fotogalerie
5 fotografií