Narodila se v Roswellu v Novém Mexiku, ale velkou část dětství strávila v Pensylvánii. Má za sebou těžké dětství. Její otec opustil matku Virginii po dvou měsících manželství, ještě před Demiiným narozením. Druhý partner její matky, po kterém má v rodném listě jméno Guynes, hodně pil a v roce 1980 spáchal sebevraždu. Herečka také v dětství šilhala a měla problémy s ledvinami.

V šestnácti letech Demi úspěšně odstartovala kariéru modelky. Pro tu hereckou se rozhodla úplnou náhodou, když jí k tomu přemluvila její kamarádka a dočasná spolubydlící herečka Nastassja Kinski.

V roce 1979 potkala svého prvního manžela, hudebníka Freddyho Moora. Rozvedli se v roce 1985 a i přes to, si  Demi ponechala jeho příjmení. Svého druhého muže se kterým má tři dcery - Rumer, Scout a Telulah,  charismatického herce Bruce Willise, si herečka vzala po dvouměsíční známosti v roce 1987. V roce 1998 se pár rozvedl, ale dodnes zůstali nejlepšími přáteli.

Poslední manžel, o patnáct let mladší herec Ashton Kutcher, za kterého se po dvou letech vztahu herečka v roce 2005 vdala,  jí na její loňské narozeniny podvedl s mladičkou studentkou Sarou Leal (23). Demi tato skutečnost tak vzala, že se dokonce musela léčit na psychiatrii. Oporou jí v těžkých chvílích nebyl nikdo jiný, než manžel číslo dvě, Bruce Willise. Dnes už je ale Moore v pořádku, a tentokrát jistě své narozeniny bez šokujících překvapeních náležitě oslaví.

Krásnou Moore která, se kromě herectví také věnuje produkci, můžeme znát z filmů jako Host, Skandální odhalení a její nejznámější film Striptýz.

Fotogalerie
17 fotografií