Že vztah hereckých kolegů ze seriálu Ordinace v růžové zahradě je více než pracovní a kamarádský, se spekuluje už dlouhé měsíce. Zlata Adamovská, která se rozvedla s Radkem Johnem, a ovdovělý Petr Štěpánek svůj vztah zatím oficiálně neodtajnili, čas od času se však ve společnosti spolu objeví. Nedávno dokonce unikly fotografie z jejich společné dovolené v jarním Římě.

V pátek si spolu vyrazili také na koncert Jennifer Lopez. Fotograf Blesku je nachystal, když se chystali projít bezpečnostním rámem arény. Petr Štěpánek Zlatě při tom galantně pomáhal.

Nebyli to však jediní hvězdní hosté, kteří si koncert JLo nenechali ujít. Ve skyboxu si ho užili také Petra Faltýnová a Leoš Mareš. Na koncert se podle informací měla vypravit také maminka Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem. Modelka, která je po porodu druhé syna Bruna stále ještě v šestinedělí, dostala lísky na koncert od Karla k tříletému výročí jejich vztahu.

Patnáctitisícový dav v O2 Aréně horkokrevná JLo pozdravila „Ahoj Praho!“ a skvělá show plná žhavých rytmů a sexy tance v podání Lopez mohla začít. Podívejte se v galerii, jak moc sexy pražský koncert byl!

Fotogalerie
12 fotografií