Lopez se s dvojčaty Emme a Maxem (4), přítelem Casperem Smartem (25) a doprovodem ubytovala v hotelu Mandarin. Vybrala si prezidentské apartmá za 55 tisíc korun.

Jako cikáni

„Jsme taková cikánská rodina na cestách,“ komentuje Lopez své turné autobusem po Evropě. Cesta letadlem by byla pohodlnější, ale děti milují autobus. Není divu. Je to taková luxusní vila na kolečkách.

Lopez, přezdívaná »nejkrásnější zadek světa«, se v busu zřejmě dobře vyspala. Už v 10 hodin se vydala na obhlídku stověžaté Prahy, kterou znala jen z fotografií. Poté si chvilku odpočinula a už v 17 hodin odjížděla na zkoušku do areny.

Šatna v bílém

Zpěvačka musela mít šatnu v bílé barvě, včetně nábytku, zrcadel, váz a květin. Pořadatelé slavné divě sehnali i speciální kafe a vodu. „Museli jsme pro to až do Německa,“ řekl Blesku Jaroslav Svoboda z pořádající agentury BestSport a prozradil, že v šatně JLo nesmí být ani kapka alkoholu.

Co nesmělo v šatně chybět

Balíček plátků sýru Cheddar, krajíček bílého chleba, jahodový džem, hnědý cukr, dva balíčky krémových cibulových vaflí, plato čerstvě upečených čokoládových sušenek, půl libry tence nakrájené čerstvé Virginia šunky, lahvička Hellmanns majonézy, dvě plechovky tuňáka v soli, pepři a česneku, balíček čisticích ubrousků, levandulový deodorant na provonění prostoru, kde se zpěvačka pohybuje.

Hvězdný autobus

Dopravní prostředek, který si Jennifer Lopez vybrala k cestování, opravdu stojí za to. Šest paland a manželská postel, všechno sezení v kůži, koupelna obložená kachlíky. V kuchyni najdete velkou lednici, kávovar, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici i toustovač. O zábavu se stará velká LCD televize, DVD, rádio, CD přehrávač nebo třeba playstation.

Kdo také jezdí Starbusem

Služby rakouské firmy, která autobus pronajímá, využívá mnoho hvězd zahraničního showbyznysu. Mezi nejzvučnější jména patří Rolling Stones, U2 nebo Madonna. Její sokyně Lady Gaga si bus také půjčuje, stejně jako třeba slavná skupina Metallica. Z hereckého světa je nejčastějším zákazníkem Kevin Costner.

Fotogalerie
18 fotografií