Nechutné vzkazy zaplavily sociální sítě ihned po narození prvního potomka známé zpěvačky. Nejnechutnější zpráva přišla od uživatele se jménem Vanessa Bieber, která napsala: "Adele porodila. Je to tlusté a postižené. Musíme to ihned zabít."

Další uživatel napsal na Twitter. "Pojedu se podívat do Velké Británie, najdu ho a zabiju." Další takzvaní "vtipálci" si nezapomněli rýpnout do objemnější postavy zpěvačky. "Cože? Adele byla těhotná? To jsem si ani nevšiml kvůli tomu, jak je tlustá."

Zpěvačka, která nahrála píseň k nejnovější Bondovce Skyfall, není první celebritou, která se stala terčem nechutných vzkazů od internetových hyen. 

Jedním z nich byl i člen bývalé chlapecké skupiny Take That Gary Barlow, kterému se v srpnu narodilo mrtvá dcerka. Zpěvák se z tragické události nemůže dodnes vzpamatovat.

Pro britskou zpěvačku Adele je chlapeček prvním potomkem. Se svým partnerem Simonem Koneckim však jméno stále tají. Pro jejího partnera to přitom není první dítě. Ze svého předchozího vztahu má už pětiletou dcerku.

Fotogalerie
6 fotografií