Herečka se narodila na Ukrajině, ale svou hereckou kariéru začala až v Beverly Hills, kde točila převážně reklamy na hračky všeho druhu. Nyní je z holčičky respektovaná herečka, která navíc randí s hollywoodským krasavcem. 

Jestli někdo poznal herečku Milu Kunis (29), hádal správně. Fotky Mily pocházejí z natáčení reklamy pro hračkářskou firmu. V té době bylo herečce teprve devět let, a to že vyroste v takovou kočku, jakou je teď, by hádal jen málokdo.

Herečka na sebe poprvé upozornila ve svých čtrnácti letech rolí v seriálu That's 70s Show, její hvězda ale nezastavitelně rostla. V roce 1998 si střihla roli ve filmu GIA. 

Poté Mila propůjčovala svůj hlas hlavně kresleným postavičkám, jako například v seriálu Griffinovi. Hereckého nebe se dotkla po snímku Černá labuť, díky kterému byla nominovaná na Zlatý glóbus. Dále se objevila například v hlavní roli ve filmu Kamarád taky rád po boku Justina Timberlaka.

Herečka v současnosti randí s hollywoodským playboyem Ashtonem Kutcherem, který se díky roli v sitcomu stal nejlépe placeným seriálovým hercem. Před několika měsíci ukončila několikaletý vztah s dětskou hereckou hvězdou Macaulayem Culkinem.

Fotogalerie
6 fotografií