Hvězda filmové ságy Twilight si luxusní dům v blízkosti Pattinsona pořídila, aby se svým milým trávila co nejvíce času a doufá tak, že se častějším kontaktem, co nejvíce utuží jejich staronový vztah.

Luxusní dům má mimo jiné čtyři koupelny, stejný počet ložnic, lázně, bazén a samozřejmě obrovskou kuchyň, kde může herečka svému milému Robertu, popřípadě milenci Rupertovi připravovat chutné pokrmy.

Dům, který zabírá přes 3500 metrů čtverečních nabízí také velkou letní terasu, ze které je impozantní pohled na Los Angeles a kde Kristen zajisté bude pořádat obří večírky.

Kristen Stewart podvedla Roberta Pattinsona s režisérem Rupertem Sandersem téměř před dvěma měsíci. Pattinson nevěru neunesl a odstěhoval se z tehdy společného domu za bezmála 100 milionů korun ke své kamarádce Reese Witherspoon. 

Kristen s Robertem byli v úterý, poprvé od rozchodu, společně viděni při návštěvě restaurace, kterou navštívili se svými přáteli. Nyní to vypadá, že milenci mezi sebou zakopali válečnou sekeru a budou tak moci pokračovat v plánování svatby, kterou si slíbili ještě před tím, než Kristen svého miláčka podvedla.

Fotogalerie
18 fotografií