Lisa oddaně milovala Patricka od první chvíle, kdy ho potkala. Vždy mu stála po boku a neopustila ho ani v roce 2008, kdy mu lékaři v lednu diagnostikovali zákeřnou rakovinu slinivky. Dva roky mu byla největší oporou a dávala mu sílu s chorobou bojovat. Patrick, hvězda Hříšného tance, nakonec rakovině podlehl 14. září 2009.

Seznámil je společný přítel

Lisa dlouhou dobu truchlila a k tělu si nikoho nepustila. Vše se ale změnilo letos na jaře, kdy se seznámila se zámožným klenotníkem Albertem DePriskem. „Lisu a Alberta seznámil společný přítel. Od chvíle, kdy se poznali, byla mezi nimi patrná přitažlivost,“ prohlásil zdroj National Enquirer. Po prvním rande se Albertovi vůbec nechtělo Lisu opustit, a tak se rozhodl, že domů na Floridu se vrátí o něco později, aby mohl zůstat s ní.

Albert už ji představil rodičům

„Od té doby vztah pokračoval a stával se vážnějším a vážnějším,“ dodal zdroj. Lisa, která je pilotkou, dokonce letěla se svým dvoumotorovým letadlem za Albertem na Floridu. Vztah je opravdu vážný, protože Albert dokonce seznámil Lisu se svými rodiči. Snad to Lise vyjde. Patrick by si určitě nepřál, aby zůstala sama a nešťastná...

Fotogalerie
12 fotografií