Město zahalila mlha, do přístavu se vkradl sychravý podzim. Ani to však nezabránilo známé zpěvačce, aby vyběhla do ulic.

Nasadila obligátní a "nenápadné" sluneční brýle, vůbec ne kvůli sluníčku, ale hlavně fotografům. Kromě nich v šatníku vylovila i kulicha a oblékla šálu. V polském Gdaňsku přece jen kdo ví jaké vedro nepanuje.

Její početný doprovod však přesto budil pozornost. Za jejím vyhlášeným pozadím by se však nejspíš i tak otočil nejeden muž. Takhle si ale před ochrankou a také mladým přítelem s vysportovaným tělem, tanečníkem Casperem Smartem, museli dávat Poláci na zvídavé pohledy pozor.

Mnohým již nejspíš došlo, že v "převleku" vyrazila mezi lidi zpěvačka Jennifer Lopez. Zastávky na svém turné dělá v řadě evropských států - Švýcarsku, Německu, ale i Anglii a Portugalsku.

A dobrá zpráva pro české fanoušky! J. Lo se nevyhne ani České republice! V rámci svého Tour Dance Again vystoupí 26. října v pražské O2 Areně. A kdo ví, třeba jí lidé potkají předtím i ve Stromovce, kterak si se svým zajíčem protahuje tělo. I když vzhledem k počasí na konci října se dá očekávat, že bude zahalena ještě více.

Fotogalerie
15 fotografií