Victorie skutečně maká naplno. Už dnes předvede v New Yorku na zdejším týdnu módy svoji dlouho očekávanou kolekci, kterou hodlá udělat díru do světa. Pro svůj úspěch je Victoria schopná obětovat vše, a tak pracuje ve dne v noci. Nabitý pracovní program si ale logicky musel vyžádat svoji daň.

Modelka na svůj twitterovský účet vystavila fotografii, kde sedí u malého notebooku v lodičkách, modrém outfitu a na hlavě má nasazenou velkou modrou tašku."Po třech hodinách spánku se cítím jako stará taška," okomentovala návrhářka svoji fotografii.

Manželka fotbalisty Davida Beckhama se už může považovat za úspěšnou módní návrhářku. Její modely nakupuje nadšeně nejedna celebrita, a tak není náhoda, že se se svým módním vkusem vydala právě za oceán.

Fotogalerie
6 fotografií

"Narodila jsem se v Británii a moje estetické cítění je britské. Žiji ale v Americe a vždy jsem obdivovala místní módní značky, chtěla bych následovat zdejší svět modelingu, zdá se mi to správné," prozradila Victoria pro New York Times. Zda členka bývalé skupiny Spice Girls bude v New Yorku úspěšná zjistíme v průběhu několika týdnů.