Prestižní udílení hudebních cen televize MTV si nenechaly ujít mnohé celebrity hudebního nebe jako například zpěvačka Rihanna, která získala prestižní sošku za nejlepší klip roku s písní We Found Love a nebo bývalý partner Rihanny, zpěvák Chris Brown, který si odnesl cenu za nejlepší choreografii ve své písní Turn Up The Music.

Mezi další úspěšné interprety se zařadila skupina Coldplay, která získala sošku za nejlepší rockový klip k písní Paradise. Cenu pro nejlepší nové umělce si odnesla chlapecká skupina One Direction.

Upozornila na sebe také zpěvačka Pink, která nejen že se oblékla do příšerného šedivého pytle, kterému říkala šaty, ale také svým účesem. Díky němu byla téměř k nerozeznání od mladičké americké zpěvačky Miley Cyrus. Obě dámy měly na hlavě obří číro a navíc podobně zvolený make up.

Kromě úspěšných interpretů na sebe upozornili i někteří umělci, kteří už skutečně nevědí, co by na sebe natáhli. Předsedu strašáku by s přehledem mohla dělat zpěvačka Rita Ora, Pink nebo modelka Mayra Veronica. Pokochejte se v fotogalerii.

 

 

Fotogalerie
12 fotografií