Jackie Stallone (90) doprovází Sylvestera skoro na každé jeho premiéře. A pokaždé šokuje. Nechyběla ani na premiéře filmu Postradatelní 2 a opět byla v centru pozornosti.

S plastikami začala Jackie už v mládí a stále si v nich libuje. Zda-li ji ale plastické operace pomohly, zůstává velkou otázkou. Nespočetné chirurgické úpravy obličeje, způsobily spíše katastrofu, než krásu na její tváři. Několikrát napíchaný botox, nafoukl rty do obřích rozměrů a častý lifting téměr brání jakékoliv mimice jejího obličeje.

Nutno však říci, že určitou satisfakci, plastika Jackie přinesla. Vypadá nejménně o 30 let mladší a leckterou svoji vrstevnici by svým vzhledem hravě strčila do kapsy. Ani svou pohyblivostí se Jackie nemůže srovnávat s ostatními stařenkami. Postavu si hlídá a dle baletních postojů, které předvedla na filmové premiéře, je stále v dobré kondici.

Po boku Sylvestera Stalloneho nebyla na premiéře jenom jeho matka, ale také celá jeho rodina. Akční herec, který je stále zdrcen nedávnou ztrátou svého syna Sage (†36), nyní takovou podporu potřebuje.

Před několika dny se v rozhovoru svěřil moderátorovi Jay Lenovi se svými pocity: „Když vás život těžce udeří, můžete se buď schovat do kouta, nebo si můžete říct, fajn, najdu si něco, na co se můžu soustředit. Rodinu, děti, na někoho, komu můžu být na stále nablízku.“

„Znám mnoho lidí, kteří si ztrátou dítěte prošli, ale nedostává se jim takové pozornosti jako mně. Cítím s nimi, protože není nic horšího než přežít své dítě. Na Sage myslím, byl to úžasný chlapec a vždycky si ho budu vážit,“ uzavřel svoje bolestné vzpomínky na syna Stallone.

Fotogalerie
8 fotografií