Začátkem léta, jinak harmonický pár, oznámil veřejnosti, že se po čtrnácti letech rozcházejí. Partneři, kteří spolu počali dvě děti, dceru Lily (13) a syna Jacka (9) se i přes dlouholetou známost nikdy nevzali. O to pak byl jejich rozchod snadnější a rychlejší. Místo soudních tahanic se na majetkovém vyrovnání domluvili v soukromí a tak se také shodli na střídavé péči a výchově dětí.

Sexy Johnny Depp už měl pletky s bisexuálkou Amber Header během společného soužití s Vanessou. Francouzská modelka a také herečka se rozhodla, že když může randit Johnny, dokáže to i ona. Jejím vyvoleným by se podle zahraničních médií měl stát kadeřník John Nollet, kterého Vanessa zná už několik let. Po romantické večeři, kterou spolu milenci trávili, byli spatřeni, jak se loučí dlouhým vášnivým polibkem.

Vanessa teď žije s dětmi v Los Angeles a o Johnnym nechce ani mluvit. „Dokážete si představit, jaký je to pocit, když vidíte lidi, jak dělají byznys z vaší bolesti,“ řekla něžná Vanessa pro francouzský Elle.

Fotogalerie
5 fotografií