Velká Británie ukázala, že není jenom hudební velmocí, ale může se pochlubit i krásnými ženami. Za vše hovoří pompézní módní přehlídka, které se během slavnostního zakončovacího ceremoniálu olympijských her zúčastnily jen nejšpičkovější britské modelky.

Sledovat Kate Moss nebo Naomi Campbell v nádherných róbách byl pro některé určitě zážitek, ne každý se s touto záležitostí ztotožňoval.

Angličtí vlastenci byli toho názoru, že královna večírků a kokainu Moss ani Naomi Campbell nebyly hodné takové cti, aby byly zařazeny do slavnostního ceremoniálu.

Uživatel Twitteru Rob Hearn si postěžoval na adresu Moss: "Jak je možné, aby modelka, která brala drogy, představovala olympijské ideje?"

"Naomi Campbell by se místo předvádění na přehlídkovém mole měla věnovat profesionálním házením mobilních telefonů," napsal na svůj účet jiný uživatel a narážel tím tak na příhodu, kdy modelka s oblibou házela mobily po svých partnerech.

Co si o tom myslíte vy? Bylo správné, že modelky předvedly hvězdný catwalk během ukončení olympiády? Pište nám názor do diskuze.

Fotogalerie
12 fotografií