Donald Trump - (14.6. 1946) - americký obchodní magnát, spisovatel

Známý americký podnikatel a tvůrce úspěšných reality show, kterého u nás proslavilo manželství s Ivanou Trumpovou, má fobii z bakterií. Trump odmítá sahat na tlačítka u výtahů a potřást si rukou s lidmi.

Leonardo DiCaprio - (11.11. 1974) - americký herec a producent

Sex symbol, který bude věčně spojován s rolí Jacka v mega trháku Titanic má strach z chodníků. Jinými slovy odmítá šlapat na skvrny od žvýkaček. Také se proslýchá, že má neustálou potřebu vracet se domů, jestli nenechal něco zapnutého.

 Justin Timberlake - (31.1. 1981) - americký herec a zpěvák

Populární americký zpěvák je tak trošku puntičkář. V jeho domácnosti je potřeba, aby všechny jeho věci byly vyrovnávané v rovnoběžných linkách. Také několikrát denně kontroluje ledničku, jestli v ní nejsou potraviny, které nemá rád. 

 Cameron Diaz - (30.8. 1972) - americká herečka a modelka

Tato známá herečka si dost potrpí na hygienu. Má problém hlavně s otevíráním dveří. Pokud si před otevřením kliku něčím neotře, odmítá otevírat. Také přiznala, že si umývá ruce 50x denně. 

 David Beckham - (2.5. 1975) - anglický fotbalista

Světoznámý fotbalista nemá kolem sebe rád nepořádek a chaos. V Beckhamovi se totiž ihned vzbouzejí agresivní reakce. Beckham je také známý tím, že dává přednost sudé před lichou. Kdyby například měl tři páry bot, jeden pár by ihned vyhodil. Možná i proto mu Victorie porodila čtvrté dítě. 

Fotogalerie
5 fotografií