Všechny přítomné zvedne ze sedadel a roztančí v pátek 26. října. To se česká metropole dozvěděla chvilku poté, co prestižní časopis Forbes označil Lopez za nejvlivnější celebritu současnosti.

Přiveze dvojčata

Jak Blesk zjistil, Lopez přiletí z Mnichova v den koncertu v jednu hodinu v noci svým osobním letounem na letiště Vodochody.

S sebou bude mít i svoje dvě děti, dvojčata chlapečka a holčičku, které má se zpěvákem Marcem Anthonym. S ním je právě v rozvodovém řízení, takže došlo k právnické úmluvě, že půlku léta bude mít děti Anthony a půlku Jennifer.

Má ochranku

„Jsem ráda, že je budu moci vzít do proslulé stověžaté Prahy,“ prohlašuje Jennifer, která s sebou poveze samozřejmě i několik chův. „To mi udělal manžel schválně, mám první světové turné, tak ať se starám o děti. Nic jiného jsem snad ani čekat nemohla,“ utěšuje se hvězda.

Podle čerstvých informací Blesku se Lopez s rodinou ubytuje v hotelu Mandarin. Z české strany ji bude střežit Zdeněk Zahradník a jeho agentura V.I.P. Service, která se starala i o Madonnu, Michaela Jacksona nebo Billa Clintona.

Její světové turné má 60 zastávek a začalo 14. června v Panama City, sedm zastávek je naplánováno v Jižní Americe, v 19 destinacích v USA a Kanadě zpěvačku na jevišti doprovodí Enrique Iglesias, syn Julia Iglesiase, se kterým si v O2 areně nedávno zazpíval Karel Gott.

Fotogalerie
8 fotografií

Krátce o J.Lo

Narodila se v newyorském Bronxu a už od mala tíhla k hudbě a tanci. Svoji kariéru začala účinkováním v nízkorozpočtových filmech a jako sboristka v různých muzikálech. Po přestěhování do Los Angeles se snažila prorazit jako herečka v seriálech a jalp tanečnice – účinkovala mj. v klipu Janet Jackson That’s the Way Love Goes.

Po menších rolích přišel v její kariéře zlom v roce 1997, kdy na sebe upozornila ve filmech Selena (za ztvárnění hlavní role získala nominaci na Zlatý glóbus), Anakonda a U-Turn. V roce 1998 následuje Zakázané ovoce s Georgem Cloonym. Už jako velká hvězda ztvárnila později hlavní role v romantických komediích jako Svatby podle Mary, Krásná pokojská, Smím prosit?, Táta na plný úvazek, Příšerná tchyně nebo Záložní plán.

Co jste nevěděli o nejslavnějším pozadí?

Extra trenér: „Provádím speciální dřepy a pracuji s činkami v tělocvičně, abych si udržela svůj zadek. A taky jsem tím pádem potěšená, když mi lidé vyseknou poklonu a řeknou, že mám velký zadek,“ prohlásila nedávno Jennifer, která má na své pozadí extra trenéra.

Bez vlastního záchodového prkénka ani ránu: Zpěvaččin zadeček je rozmazlený. Lopez si odmítá sedat svou nejcennější částí těla na běžné záchodové prkénko. Její tým proto s sebou vozí speciální prkénko, které se nasadí na každý typ mísy. A to není jediná její libůstka. Pro dostatečnou hygienu rovněž používá toaletní papír vyráběný z toho nejjemnějšího kašmíru.

Zadeček nad zlato: Jako jedna z vůbec prvních hollywoodských celebrit si Jennifer Lopez nechala pojistit svůj zadeček. Cení si ho na rovných 27 milionů dolarů, což je v přepočtu 540 milionů korun.

Superlativy:

- Zadek roku

- Nejvíc sexy zadek

- Nejhezčí zadek

- Mistr světa mezi zadky

- Vítěz poháru vítězů pohárů v zadcích

- Šampion zadkové ligy mistrů

- Mohla by o svém zadečku natočit třeba film