Když spolu a dětmi dováděli před rokem u moře, viděli v nich všichni takřka idylický vztah. O to větší šok způsobilo, když topmodelka Heidi Klum a zpěvák Seal oznámili, že se rozvádějí.

Pohledná Klum se tak nyní chystá na první dovolenou bez manžela - po dlouhých sedmi letech je zcela volná.

A svým fanouškům poslala jedno provokativní foto, jak si užila 4. července, který je ve Spojených státech oslavován jako Den nezávislosti. Což je v téhle souvislosti také poměrně příznačné. I Heidi je nyní nezávislá. Pod zmiňovanou fotkou chybí snad jen komentář: Seale, o tohle jsi přišel!

Heidi Klum a Thomas Hayo
Autor: Profimedia.cz

Pohledná blondýnka, která poslal fanouškům i fotku s přívěskem "Love" na krku, však zároveň prozradila, že si není jistá, zda ještě někdy vůbec oblékne svatební šaty. "Nevím, zda se někdy budu znovu vdávat," prozradila topmodelka na dovolené. Jenže znáte to, nikdy neříkej nikdy. A vzhledem k probíhajícímu rozvodovému řízení je nejspíš na tyhle myšlenky opravdu brzy.

Klum však zároveň odmítla, že by jejím novým partnerem měl být elegán Thomas Hayo, její kolega ze soutěže Německo hledá topmodelku. Před televizními kamerami to však mezi nimi ůehce zajiskřilo...

Fotogalerie
17 fotografií