Katie, která nebyla v poslední době ve své kůži, se představila ve slušivém modelu a s úsměvem na tváři. Její spokojený výraz připomínal herečku Nicole Kidman, která se s Tomem Cruisem rozvedla v roce 2001. Pro Katie je životní etapa po boku slavného herce téměř uzavřená. Velká úleva, kterou vyzařovala na všechny strany, značila jediné – životní etapa po boku slavného herce je u konce.

Katie Holmes zažádala o rozvod po pěti letech manželství. Jejich vztah se podle slov herečky za posledních šest měsíců nevyhnutelně rozpadal. Vinu na tom má časová vytíženost Toma Cruise.

Je veřejným tajemstvím, že hlavním důvodem podání žádosti o rozvod je strach o šestiletou dceru Suri. Tu chce Katie ochránit před vlivem scienetologické církve, kterou Tom Cruise fanaticky vyznává. Holmes doufá, že si u soudu vymůže výhradní péči.

Pro blízké okolí Toma Cruise je rozhodnutí Katie nepochopitelné. Podle všeho totiž nic nenaznačovalo, že by herečka o rozvod požádala. Tom Cruise oslaví navíc tento týden padesáté narozeniny, velké oslavy to ale zřejmě nebudou. Podle slov jeho přátel se se zlomeným srdcem špatně vypořádává a rozvod nese těžce.

Fotogalerie
16 fotografií