"Když jsme se s Bradem Pittem poprvé políbili, podlomila se mi kolena. Doslova jsem ztratila dech. Miluji Brada. Opravdu. Budu ho milovat po zbytek života, je to úžasný muž. Jsem šťastná, že jsem manželství s ním prožila, ničeho nelituji. Nevěděla bych, co vím, kdybych se nevdala. Strávili jsme spolu sedm velmi intenzivních let, hodně jsme jeden druhého naučili. Pomohli jsme si při mnoha starostech. Byl to nádherný, i když komplikovaný vztah," svěřila se Aniston.

"Svět byl v šoku a já taky, když se objevily Bradovy fotky s Angelinou. Nebylo to, jako by mi někdo nasypal sůl do otevřené rány. Bylo to, jako by nalili vroucí lávu do díry, která zbyla po srdci vyrvaném z hrudi. Po rozvodu jsem byla schopná jen jít na pláž a křičet," dodala.

Nemůžete žít jenom vztahem

"Já jsem nikdy v životě neřekla, že nechci mít děti. Chtěla, chci a budu mít! Inspirují mě právě ty ženy, které mají kariéru i děti," prozradila dále.

"Nemůžete žít jenom vztahem. Musíte být v rovnováze, mít taky svoji osobní lásku. Něco, co vás inspiruje a z čeho jste nadšení, když se ráno vzbudíte. Bavit ostatní je pro mě základ, je to má životní inspirace, to, co mě donutí ráno vstát z postele," uzavřela herečka.

Fotogalerie
10 fotografií