Podle magazínu In Touch Weekly má zásnubní prsten svůj vlastní příběh. Podle magazínu se prý k Angelině vůbec nehodí a to, že jej nenosí, dokazují snímky ze zahraniční cesty do Ekvádoru. Tam si mohl každý všimnout, že je Angelina baz prstenu, se kterým se týden před tím objevovala na všech akcí. 

Na jednu stranu se to dá pochopit, že Angelina nebude mít prsten na sobě při cestě do pralesa za uprchlíky, ale herečka jej neměla ani při oficiálním focení s ekvádorským ministrem zahraničí. Angelina prsten v hodnotě pěti milionů prostě nechce nosit! Proč? Není na ni dost dobrý...

Chudák Brad Pitt, který se celý rok spolu s klenotníkem Robertem Procopem zabýval jeho výrobou a výběrem. "Nemá ho ráda," říká blízký přítel Angeliny. "Nemá nic proti Bradovu návrhu, ale bílé diamaty se jí nikdy nelíbily.
 Doufala, že vybere méně tradiční drahý kámen. Miluje smaragdy. Jen to dokazuje, jak málo ji Brad zná," dodává zdroj magazínu In Touch Weekly.

Angelina prostě čekala, že dostane safír, rubín nebo smaragd. Něco ve stylu prstenu Kate Middleton a výraznějšího ražení. To se však nestalo a Jolie na truc prsten nenosí. Pitt se bude muset vynasnažit, aby si svou snoubenku ještě více nenahněval a dal jí prsten, který chce. Snad kvůli tomu Angelina nezruší celou svatbu!

Fotogalerie
9 fotografií