Adela se na nějaký čas stáhla z obrazovky, aby se mohla věnovat více soukromí a moderování v rádiu. Moderátorka tak čekala, kdy jí opět televize něco nabídne, aby to stálo za návrat na obrazovku. A dlouhé čekání se vyplatilo.

Kamery a světla reflektorů jí zřejmě začaly chybět, a tak se rozhodla, že je čas na návrat. Poté, co během sedmi let šla z jednoho megaprojektu do druhého, svým nejnovějším rozhodnutím ale pořádně překvapila.

Všechny taneční, pěvecké či talentové show vyměnila za kuchařskou relaci. Jelikož je stále považována za nejlepší moderátorku na Slovensku, odrazilo se to i na hvězdném honoráři. Televize Jojka jí zaplatí za moderování čtrnácti dílů show dva a půl milionu korun.

"Je to pro mě časově komfortní, není to jen o mladých lidech. Je to o vaření, co lidé dělají přirozeně pro radost, ne pro popularitu. Takže z toho vzejde dobrá energie. Vypadá to na pohodový a příjemný projekt a takové mi vyhovují," řekla Novému Času Adela.

Pořad o vaření se jmenuje Recept na bohatství a Banášová ho bude spolumoderovat s herečkou Mahulenou Bočanovou. Jojka bude totiž show vysílat s českou televizí Barrandov.