"Když je dnes den matek, přišlo mi nefér otce z této fotky odstřihnout," napsala zpěvačka na Facebooku svým fanouškům a zveřejnila tajné foto z rodinného archivu. "Bez otců a bez dětí totiž nejsou mámy!"

"Všem matkám - hlavně té mojí, zlaté - děkuji. A jen skromně dodávám, být mámou je zázrak. Jsou pocity, které poznají a prožívají jen mámy," dodala. Ví, o čem mluví. Sama je matkou malé Laury. Od které by však jejího otce najraději odstřihla. Není jím totiž nikdo jiný, než zpěvák skupiny Wohnout...

A tady už nejspíš mnohým docvaklo. Dívenka na fotce je samozřejmě Dara Rolins, která se o dceru Lauru soudí s ex přítelem Matějem Homolou, zatímco na její zvonky štěstí hraje současný přítel, slovenský raper Rytmus.

Dary (39) je teď všude plno. Nejen díky tomu, že i se svým milým vystupuje coby porotkyně v soutěži Hlas Česko Slovenska. Na krknu má především soudní řízení kvůli nehodě, při které zapříčinila smrt motocyklisty.

Dnešek si však zpěvačka nechtěla kazit ponurými myšlenkami. A tak den matek oslavila povzbudivým statusem na Facebooku a zveřejněnou fotkou z rodinného archivu. Dara Rolins, vlastním jménem Darina Gambošová, k ní dodala i drobnou básničku o vlivu dětí na rodiče. "Když jsi tu ty, odvahu mám, udělat krok, i když nevím kam."

A připsala jasný odkaz na svou dcerku: "To proto, že jsem mámou i já, mámou mojí drahé Lolinky." Jenže co bude s Laurou, jestli půjde Dara do vězení?

Fotogalerie
8 fotografií