Podle serveru Last.fm by měl její koncert proběhnout 28. listopadu v Kongresovém centru v Praze. Kromě Česka by měla zavítat i do Nizozemí, Rakouska nebo Německa.

Podle největšího promotéra v Česku, kterého Blesk oslovil, jde ale prý o planý poplach. Konkrétní datum ani místo zatím sjednáno nebylo. Dostat tuto zpěvačku poprvé do Česka chce každý. O její první koncert u nás se zatím vede zuřivé vyjednávání. Bližší informace nejsou známy.

Fotogalerie
7 fotografií

Adele Laurie Blue Adkins (* 5. května 1988, Londýn) je anglická zpěvačka známá jako Adele. V roce 2007 převzala cenu BRIT Awards v kategorii Cena kritiků, která je udílená umělcům, kteří v té době ještě nevydali album. Debutová deska nazvaná 19 vyšla v lednu 2008 a dostala na se na první místo prodejního žebříčku ve Velké Británii. Její zatím nejnovější deska je opět nazvaná číslem – 21. Do celého světa byla vypuštěna 19. ledna 2011.

Nejznámější singly z této desky jsou Rolling in the Deep, Someone Like You a Set Fire to the Rain. Její diskografie se na prvním místě nejprodávanějších alb udržela nejdéle ze všech, které kdy byly vydány. Překonala jak Rolling Stones, tak Madonnu a i svou dosavadní soupeřku Amy Winehouse.