Rihanna se nijak netají tím, že Whitney Houston je její vzor. A mají toho i hodně společného. Pro začátek - obě začaly pěveckou kariéru při zpívání v kostelech. Někteří je označují, jako jedny z nejtalentovanějších vokalistek v historii. Jenže tím podobnost nekončí.

Obě si prošly vztahy s tzv. špatnými hochy. Zatímco počátek zneužívání drog Whitney Houston je přisuzován vlivu jejího manžela Bobby Browna (43), Rihanna má své zkušenosti s násilnickým Chrisem Brownem (22). I přesto, že zpěvačku Chris surově zbil, Rihanna k němu má stále blízko.

Rihanna poslední dobou koketuje i s filmovou kariérou. Objevila se ve filmu Bitevní loď a ráda by si zahrála i v životopisném filmu o Whitney. Whitney zazářila ve filmu Osobní strážce a zahrála si i v několika dalších snímcích.

Co ovšem nejvíce podpořilo zřejmou podobnost mezi zpěvačkami, byla nedávno Rihannou uveřejněná fotografie. Na ní sedí na ramenou svého bodyguarda a rovná bílý prášek, který připomíná kokain. A právě kokain se stal osudným jejímu vzoru Whitney, která se kvůli němu v únoru utopila ve vaně.

Fotogalerie
9 fotografií