Dara na Bali čerpá energii na soud s vdovou Olgou Rotreklovou. Jejího muže Jindřicha (†63) při nešťastné nehodě v létě roku 2010 srazila a muž na následky zranění zemřel. Zpěvačka ale tvrdí, že je nevinná.

Než Rolins odletěla za sluncem, proběhlo soudní líčení. To ale bylo odročeno na 14. března. To už ale Rolins byla na dovolené. „Jdi se rekreovat,“ neodpustila si tehdy vdova Rotreklová.

Oddych od práce i starostí

Exotický ráj v Indonésii ale prý pro Daru není žádným vyhnanstvím. „Rozhodně jsem se nechtěla soudu vyhnout, soudkyně o tom ví. Kdyby s tím byl sebemenší problém, tak bych dovolenou zrušila,“ svěřila se tehdy Blesku Dara s tím, že souhlasila, že bude souzena v době své nepřítomnosti.

Měsíční pobyt u moře je pro zpěvačku každoročním odpočinkem. A podle první fotografie, kterou se zpěvačka chlubí na Facebooku, si sluníčko a moře na Bali opravdu užívá. „Od ledna jsem natáčela soutěž Hlas Česko Slovenska a chtěla jsem si ještě oddechnout, než v dubnu začnou přímé přenosy,“ řekla před odletem na dovolenou zpěvačka.

Stejně tak její přítel Rytmus, který za ní k moři doletěl o pár týdnů později. Fanouškům se pochlubil fotkou, kde rozvaluje v hotelovém bazénu.

Fotogalerie
15 fotografií