Dara Rolins začala zpívat ve svých čtyřech letech a rozhodně za tím nestály žádné peníze, ale ctižádost. Rodiče ji v jejím snu podpořili. "Stáli při mně, protože řešili ten můj přetlak. Strašně jsem chtěla zpívat a oni mě v tom podpořili. Řekli si: O.K., pojďme, když to chce. Dovedli mě za profesory hudby a ujistili se, že to, co je ve mně, je výjimečné. Zpívala jsem nejdřív zadarmo, pak i za tři stovky," pověděla Dara, která si ve dvanácti letech zazpívala po boku Karla Gotta.

"Tenkrát v Lucerně jsme, v den mých dvanáctých narozenin, měli premiéru. Živý koncert. Karel vysloví moje jméno, já vstávám z hlediště, bodové světlo na mě, Karel mi podává ruku, pak mikrofon a pražská Lucerna vidí a slyší Darinku Rolincovou. Poprvé live," vyprávěla Rolins.

Když došlo na otázku věku, bylo vidět, že si s tím Dara hlavu neláme. Stále se udržuje v kondici a když se na sebe podívá do zrcadla, je spokojená. "Vypadám mladě, protože jsem duchem mladá. Možná se to zvrtne ze dne na den, ale zatím je to dobré. I když vidím vrásky kolem očí, které jsem vloni ještě neměla. Někdy ráno si říkám, kde jsou ty časy, co jsem vstala po mejdanu a řekla si: To není možný, já snad vypadám ještě lépe než včera, mně to ponocování prospívá. To už tak samozřejmě není, co si budeme povídat. Na druhou stranu, užívám si, že když se večer svléknu, stojím před zrcadlem, tak si můžu říct: No, hele, na třicet devět to vůbec není špatný."

Fotogalerie
11 fotografií

Poslední dva roky se ale slovenské zpěvačce nedaří tak, jak by si přála. Kromě rozpadu dlouholetého vztahu s otcem její dcery Laury Matějem Homolou ji potkala i osudná autonehoda, při níž zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63).

"I zlé věci – třeba když mi ublížil Matěj jako nikdy nikdo v životě – si umím s odstupem času nějak vysvětlit. Vyhodnotit je jako záležitost, která byla k něčemu dobrá. Mělo to důvod, důsledek, účel. Ale té nehodě nerozumím, v té jsem dodnes žádný smysl nenašla," dodala Rolins.

Celý rozhovor si můžete přečíst na stránkách Reflexu zde.