Nikol Weiterová se doteď věnovala hlavně fitness a měla u činek raději zůstat. To, co předvádí ve svém debutovém klipu, na kterém spolupracovala se skupinou Gin-Tonic a producentem Johnny Kurtisem, je přímo děsivé.

Video k písni Sexy Lady se odehrává v klubu, kam se Nikol přijde bavit a zatančit si. Diskotéka je poloprázdná, na parketě se svíjí pár zoufalců včetně Weiterové, která špulí do kamery rty jako kačer, a u stolu sedí kluci z Gin-Tonic, kteří zpívají text mimo rytmus. Nikol do toho občas s elektronicky upraveným hlasem zahouká něco, co nedává smysl a co nemá se sexy lady nic společného. Korunu všemu dcera zpěváka Otty Weitera nasadí taneční vsuvkou, při které jí lezou z kalhot tanga.

Píseň ani klip z hudební scény asi bohužel jen tak nezmizí, jelikož single už je pokřtěný a jeho tvůrci jsou na něj z nepochopitelných důvodů nehorázně pyšní. A Nikol bohužel nepomýšlí ani na to, že jednou a dost. "Jsem samozřejmě v první řadě fitnesska a tanečnice, ale když mám hudbu v genech, nepřestanu s tím. Ať si říká, kdo chce, co chce," říká sebevědomě. Možná by si měla nechat poradit od starších a zkušenějších, třeba od tatínka.