Písnička je již pátým singlem z jejího posledního alba Born This Way. Klip k ní zobrazuje bláznivý svět Lady Gaga v celé jeho kráse. Během necelých čtrnácti minut se dostaneme jak do prostředí psychiatrické léčebny a taneční školy, ale i na baletní představení a do zpěvaččiny "domácnosti", ve které se Lady Gaga pohybuje převážně nahá!

Klip je inspirován zpěvaččiným životem

"Je zde zachycen můj způsob, jak nahlížím na věci," uvedla Lady Gaga pro Daily Mail. Zároveň jde i o její režijní debut. Inspiraci prý čerpala hlavně ze svého života.

Extravagantní zpěvačka se během klipu vyzpovídá z lásky k rodnému New Yorku, z obliby v řádění po tamních klubech. Zaujmou však především zmiňované nahé scény. V klipu jde i o hlubší prožitky a emoce, které jsou s nimi spojené. Proto se prý dojetím rozbrečela, když poprvé slyšela hudbu, kterou k písni napsal její producent.

Klip se totiž snaží zachytit i její pocity ze dne, kdy jí její vůbec první nahrávací společnost Island Def Jam dala padáka. Den, kdy se to přihodilo, popisuje jako jeden z nejhorších jejího života. "Stalo se to dost rychle, ale v mé mysli, když se vracím zpátky k téhle části mého života, se to všechno stalo velmi pomalu," svěřila se.

Lady Gaga na sebe prozradila, že špatné zprávy dostala skutečně nahá v jejím apartmá. Nenechalo jí to sice v klidu, znamenalo to pro ni i jisté trauma, avšak naději a odhodlání neztratila. "Jestliže se po něčem takovém vzdáte, nikdy jste nebyli předurčeni stát se umělcem," tvrdí.

Fotogalerie
9 fotografií