Vypadalo to na skoro dokonalé manželství. Po sporech ani vidu, ani slechu, ani nevěra nezaklepala na dveře, aby vyrušila rodinnou idylku. Jenže problémy doutnaly pod povrchem.

Láskyplně spolu však dál vychovávali čtyři děti. Seal přitom za svou přijal i dcerku Leni (7), kterou má Heidi z manželství s italským magnátem Flaviem Briatorem.

Každý rok pak oficiálně obnovovali manželský slib. Ale k tomu už letos nedojde.

Stejně tak prý ale nemáme čekat nějaké velké rozvodové boje. "Budeme se rozcházet ohleduplně, blaho našich dětí je pro nás nejpřednější," řekla Bildu krásná dlouhonohá německá modelka Klum.

Kráska a ... krasavec

Tahle pohádka nejspíš dobrý konec mít nebude. Z Krásky a zvířete se však druhá postava vytratila, místo ní naskočil charismatický krasavec. Ale se zvířetem ukrytým v sobě. Projevovalo se to prý v poslední době při bujarých večírcích. Dlouhé roky se však Heidi po Sealovo boku tvářila opravdu spokojeně. Kde se vzala ta náhlá změna?

Seal a Heidi Klum: Vášnivý polibek na molu
Autor: Profimedia.cz

Heidi Klum se předvedla v průsvitných mini.
Autor: ČTK, EPA

Fešák Seal testoval v roce 2008 luxusní zlaté Bentley...
Autor: Profimedia.cz

... Heidi Klum zářila ve světě modelingu
Autor: profimedia.cz

U vody i na horách

Trávili spolu hodně času. Na dovolenou jezdili k moři i na hory. Jenže v poslední době to prý už prostě nebylo ono. Odcizili se sobě? Nejspíš ano, protože ty nepřekonatelné rozpory, o kterých nyní hovoří, dřív opravdu patrné nebyly.

Seal láskyplnými doteky a polibky nešetří
Autor: profimedia.cz

Není divu, že se Heidi Klum stále šťastně usmívá. Seal má totiž v plavkách ukrytý opravdu velký \\\\\"nástroj\\\\\".
Autor: profimedia.cz

Takhle si ještě na konci prosince užívali Heidi a Seal horského počasí
Autor: Profimedia.cz

Konec profesionální spolupráce

Heidi a Seal se také často pouštěli do profesionální spolupráce. Jak při natáčení reklam (např. pro jednu automobilku), tak především při módních přehlídkách, kde Klum vystupovala, zatímco její manžel zpíval.

Seal a Heidi Klum: Občas si spolu i zazpívali. Třeba na hollywoodské módní přehlídce v roce 2007
Autor: Profimedia.cz

Seal a Heidi fotí na pláži reklamu
Autor: Profimedia.cz

Svou vášeň projevili Seal a Heidi i při natáčení Sealova klipu k písni Secret v roce 2010
Autor: Profimedia.cz

Rodina nade vše

Přivedli spolu na svět tři děti - Henryho (6), Johana (5) a nejmenší Lou (2). Jako svou vlastní měl pak Seal rád i malou Leni (7). Rodina pro ně byla na prvním místě. Během starání se o potomky si však často našli čas i na něžné a láskyplné doteky a objímání.

Celá rodina pohromadě.
Autor: profimedia.cz

Heidi se s manželem stále mazlila
Autor: Profimedia.cz

Seal a Hedi Klum: Hollywoodský pár bral děti na zápasy basketbalových Lakers
Autor: Profimedia.cz

Seal a Heidi Klum: Láska i při hlídání potomků na dětském hřišti
Autor: Profimedia.cz

Konec rozpustilým kostýmům

Každoročně na Halloween bavili Heidi a Seal veřejnost svými promyšlenými kostýmy. Často přitom byli k nepoznání. I tomu už je ale konec.

Seal a Heidi Klum: Halloweenské kostýmy z let 2004 a 2006. Sealovi jako blonďaté Evě v Ráji to seklo obzvlášť
Autor: Profimedia.cz

Seal a Heidi Klum: Halloweenské kostýmy z let 2009 a 2010. Na těchhle fotkách byste slavný hollywoodský pár opravdu nepoznali
Autor: Profimedia.cz

 

Seal a Heidi Klum: Polibků si za sedmileté manželství dali nepočítaně. Dva z těch méně tradičních na těchto fotkách - na karnevalu v německém Kolíně 2005 a při halloweenské oslavě v roce 2011
Autor: Profimedia.cz

Zazvonil zvonec... a hollywoodské pohádky je konec

O konci manželství se zpěvák Seal rozpovídal i v televizní show ellen DeGeneres. "Je to stále nejúžasnější žena na světě," myslí si stále o Heidi. Přesto už spolu být dál nemohli.

Seal a Heidi: Po rozvodu se strhla velký mediální humbuk, oba měli co vysvětlovat. Jak je to možné, že se skoro idylické manželství rozpadlo? Seal v pořadu Ellen DeGeneres
Autor: Profimedia.cz

Seal však zaujal tím, že ani po rozchodu nesundal svůj prstýnek. "Zažili jsme spolu sedm krásných let. Jen proto, že jsme se rozhodli rozejít, to nemusí nezbytně znamenat, že si hned sundáte prsten a nebudete se dál cítit spojený s tou druhou osobou." Rozešli se prý definitivně. Ale jako přátelé.

Prstýnek zatím zpěvák Seal po rozchodu s Heidi Klum nesundal. A v TV show Ellen DeGeneres řekl proč
Autor: Profimedia.cz, Archiv Blesku