"Naše odloučení je přátelské a po vzájemné dohodě," zaznělo v oficiálním prohlášení Heidi Klum k nečekanému rozvodu.

Avšak i když se prý rozcházejí v přátelském duchu, není jisté, zda díky dělení majetku nakonec atmosféra mezi modelkou Heidi Klum a zpěvákem Sealem přece jen nezhoustne. Ve hře budou děti i rozsáhlý majetek!

Luxusní dům za 11 milionů eur

Řešit se tak teď budou především peníze a nemovitosti - a Bild odhaduje společný majetek manželů na 50 milionů eur! Z toho 11 milionů stálo luxusní sídlo v americkém Brentonwoodu, kde pár sousedí třeba s Arnoldem Schwarzeneggerem a nebo topmodelkou Gisele Bundchen.

Vedle toho si manželé pořídili třeba prázdninovou vilku v Mexiku, ale také apartmá v New Yorku.

Kdo dostane co?

Ožehavou otázkou tak zůstává, kdo co z vyjmenovaných nemovitostí dostane. Heidi prý newyorský byt miluje, trávila zde i v poslední době hodně času, takže je pravděpodobné, že se ho Seal vzdá. Co ale dostane na oplátku on? Určitě ne domek, který Heidi vlastní v Německu.

Může však být dělení jejich majetku ve výsledku spravedlivé? Předmanželskou smlouvu sepsanou nemají, ale stejně tak nemají ani stejné roční příjmy. A to ani zdaleka. Bild uvádí, že si Klum při svých modelingových a především reklamních aktivitách sama přijde až na 15 milionů eur ročně, zatímco Sealovy příjmu jsou oproti tomu podstatně nižší, odhadované někde mezi 3-5 miliony.

V neposlední řadě je tu pak i otázka dětí. Heidi má se Sealem tři - Henryho (6), Johana (5) a nejmenší Lou (2). Právě jich se budou týkat nejspíš nejtvrdší vyjednávání. Manželé se však také starali o malou Leni (7), kterou má však Klum z předchozího vztahu s italským miliardářem Flaviem Briatorem.

Fotogalerie
8 fotografií