Mezi Sealem a Heidi Klum je definitivní konec. Nic na tom nemění ani fakt, že britský zpěvák ještě z ruky nesundal svůj snubní prstýnek. Návrat k německé modelce určitě neplánuje.

"Zažili jsme spolu sedm krásných let. Jen proto, že jsme se rozhodli rozejít, to nemusí nezbytně znamenat, že si hned sundáte prsten a nebudete se dál cítit spojený s tou druhou osobou," ukončil Seal spekulace a potvrdil dle Bildu rozvod při natáčení TV show Ellen DeGeneres. "Budu nosit prstýnek celý život? Kdo ví. Ale teď se s ním na ruce cítím pohodlně."

Heidi pro něj zůstává úžasnou ženou

Nějakou záští prý vůči Heidi rozhodně netrpí: "Je to stále nejúžasnější žena na světě." Tak snad mu tenhle přístup vydrží i během rozvodových tahanic, které ho nyní čekají.

Rozvod se bude týkat i jejich dětí. "Věcí, na kterou jsem nejvíc pyšný ohledně manželství s touhle skvělou ženou, kterou jsem si vzal - a myslím to opravdu z celého svého srdce - je to, že mi dohromady dala čtyči neuvěřitelné dárky. Čtyři krásné děti," připomínal Seal své děti Henryho (6), Johana (5), Lou (2) a nejstarší dceru Leni (7), kterou vzal za svou, i když jí má Heidi z minulého vztahu.

I kvůli nim se chtějí s Heidi rozejít v dobrém a důstojně. O spekulacích ohledně jeho zhýralého života, který prý Heidi ubíjel, se ale Seal nezmínil. I přes problémy v soukromí však nevidí důvody, proč rušit své promo turné k novému albu. "Tyhle věci se prostě stávají," uzavřel.

Fotogalerie
11 fotografií