Fernando Flores pracoval pro Britney Spears skoro polovinu roku 2010 během zpěvaččina turné. Za tuhle relativně krátkou dobu prý stihl načerpat tolik šokujících poznatků, že vydají na celou knihu! Vydavatelem samozřejmě dobře zaplacenou. Flores by si mohl přijít až na 20 milionů korun. Jeho motivace k odhalení soukromí Britney Spears je tedy jasná.

Nouze samozřejmě nesmí být o pikantní informace. A těch bude prý víc než dost. Flores se chystá odhalit hned pěknou řádku šokujících skutečností! Ne všech se sám přímo účastnil, často si vystačí s tím, co se doslechl. O některých záležitostech se však s Britney prý dokonce sám bavil.

A jaká jsou hlavní témata chystané knihy? Především sex a drogy. "Britney měla velký sexuální apetit," tvrdí spisovatel-bodyguard a chystá se odkrýt příběhy o sexu ve trojicích s atraktivními tanečníky, ale i časté lesbické experimenty. "Bylo v tom pití, drogy, dovádění ve vířivkách, všechny možné věci," dodal. Stane se jeho kniha trhákem?

Zároveň se dílo chystá použít jako podklad pro svou žalobu. Již v roce 2010 obvinil totiž Britney Spears ze sexuálního obtěžování, k dalšímu soudnímu projednávání by se měl případ dostat letos.

Fotogalerie
11 fotografií