Pořad se bude jmenovat Terapia Braňa Mojseja a vysílat se bude na TV8. Přestože si Mojsej myslí, že přichází s něčím úplně novým, tak podle popisu se pokouší jen o další talkshow.

"V kontaktním pořadu budou vážná témata, zábava, nečekané otázky na drogy, alkohol, osobní problémy. Témata jsou různá, možná budeme řešit něčí rozchod, když se někdo pohádá s přítelkyní, tak já zavolám oběma. Proto raději pojedeme naživo po 22. hodině," řekl Braňo pro server Pluska.sk.

Show bude vysílat od 19. února z Košic, kde si zřídil vlastní studio. Jen za techniku a doplňky dal přibližně 250 tisíc korun. A cíle má nemalé, chtěl by, aby se jeho televize později rozrostla.

"Všechny ty velké show jako Let´s Dance jdou ve 28. repríze. Nikoho to už nezajímá. Jsou tu jen ze setrvačnosti. Mám však v hlavě nápad, který si nechám ale nejdřív zaregistrovat na úřadě a potom s ním oběhnu velké televize. Víte, stalo se mi, že jsem měl nějaký nápad a za dva roky jsem to viděl na některé z televizí. Proto už nepovím nic dopředu, dokud to nebude zaregistrované," dodal Mojsej pro Pluska.sk.

Fotogalerie
3 fotografie