Talentovaný a poplární slovenský zpěvák Peter Konček se vyboural ve vypůjčeném BMW a jak se ukázalo, dramatická nehoda stála smrt i jeho dobrého kamaráda Mária.

Měli prý spolu hodně společného - alespoň dle vzpomínek jejich známých. A také spolu trvávili hodně času. "Chodili spolu jen tak ven a nebo na diskotéky," prozradil jejich společný kamarád. Zvlášť účastník SuperStar Konček prý na parketu vynikal.

Oba také milovali BMW. V jednom z nich však jejich životy vyhasly. Policie zprvu nemohla poznat, kdo byl Končekovým spolujezdcem. Podle řetízku, hodinek a náramku se dokonce domnívala, že šlo o ženu. Ukázalo se však, že to byl Mário. "Ještě si myslím, že je to jen zlý sen. Byli oba strašně mladí," dodal jejich kamarád.

Rodina Končekova spolujezdce je zdrcená

Mário skončil ve čtvrtek večer směnu ve voděradské továrně Samsung a Konček se nabídl, že ho sveze. Možná se ještě na skok zastavili na oblíbené nitranské diskotéce. A pak už se vydali provětrat půjčeného bavoráka.

Předjíždění náklaďáku ve vysoké rychlosti se jim ale stalo osudné. "Byl to velmi dobrý chlapec," prozradila se slzami v očích Máriova matka pro deník Nový čas. Vyjádření Končekovy rodiny se zatím získat nepodařilo. Na sociálních sítích se však houfně vyjadřují jeho šokovaní fanoušci.

Fotogalerie
2 fotografie