A peníze si umí užít. Vzít si na pláž šperky, to udělá málokdo. Většina lidí se bojí, že by je mohli ve vlnách ztratit. Tamara ale ví, že pokud jí zlatá ozdoba nenávratně zmizí v moři, může si hned koupit něco nového. Proto se v písku blýskala drahým kovem.

Na sobě měla kromě plavek s krokodýlím potiskem dva zlaté náramky od Cartieru, rolexky, prstýnek a diamantové náušnice. Celková hodnota šperků činí 4,1 milionů korun. "Jsem holka jako každá jiná," tvrdí o sobě. Je prostě milionová...

Rekonstrukce miliardové vily ji zmohla

Dcera šéfa Formule 1 si žije jako v bavlnce. Má, na co si vzpomene. Tatínek jí koupil dům za 1,4 miliardy, většinu času tráví na nákupech nebo dovolené. Teď si například užívá sluníčka v Dubaji. Místo, kam jezdí boháči z celého světa, dobře zná. Naposledy tam byla v dubnu s přítelem Omarem Khyami (37).

Ale ani život dcery miliardáře není procházka růžovým sadem. Nedávno si na Twitteru stěžovala, jaké starosti má s renovací svého domu, která jejího otce stála půl miliardy. Víte, jak dá zabrat vybudovat tam noční klub, bowlingové dráhy a lázně pro jejích pět psů?!

Fotogalerie
6 fotografií