Než si Dara a Rytmus s televizí Nova plácli, předcházelo tomu několik vyostřených jednání. Zpěvačka totiž do soutěže nechtěla jít bez rapera a naopak, potom zase požadovali společnou smlouvu s horentní sumou. To se televize nelíbilo. Nakonec vzali oba pod podmínkou, že museli slevit ze společného honoráře, který požadovali. Jako jednotlivci dostali sice méně než si přáli, i tak ale uspěli. Podle zdroje z Novy obdrží dva miliony pro každého. To další porotce Michal David nebo Pepa Vojtek má o 500 tisíc korun míň.

„Ano. Smlouvu konečně oba podepsali,“ potvrdila Blesku Dařina manažerka Eva Skallová s tím, že TV Nova se s oběma umělci nemohla shodnout na výši honoráře.

Nyní, když už je konečně ruka v rukávě, se partneři rozhodli, že si pojedou odpočinout do Vysokých Tater. Lyžovat a přivítat na sněhu Nový rok. A nebude samozřejmě chybět ani dcerka Laura a manažerka Eva Skallová s dcerou Charlotte. „Bereme s sebou i chůvičky, tak bude možnost pořádně si na sjezdovkách zařádit,“ svěřila Blesku Eva.

Fotogalerie
9 fotografií