Leonardo DiCaprio má však oproti Marešovi přece jen náskok v počtu i věhlasnosti svých partnerek ze světa modelingu. Chodil už i s jednou z těch vůbec nejexkluzivnějších - Gisele Bündchen. Ta je už ale šťastně vdaná za profesionálního sportovce, zatímco americký herec zůstává dál sám...

Stárnoucí svobodný mládenec DiCaprio se však nedávno vydal do Austrálie, aby zde pokračoval v natáčení nové srdceryvné romanťárny The Great Gatsby. Při téhle příležitosti si v Sydney pronajal luxusní dům, kam na párty pozval hned několik desítek modelek. Tomu už se říká posedlost!

Není proto překvapením, že mu nakonec jedna z dívek, předvádějících svá těla na přehlídkových molech, přece jen učarovala. Novým DiCapriovým objevem se stala dvaadvacetiletá blondýnka Erin Heatherton.

Když netočí, tráví s ní v Sydney poměrně dost času. Vyráží spolu na večeři, na procházky. Románek by však nemusel skončit s DiCapriovým návratem do USA. Američanka Erin se chystá letět s ním. Jak dlouho hvězdě Titanicu tenhle vztah vydrží?

Fotogalerie
6 fotografií