Jejím manželem je hvězda amerického fotbalu Tom Brady (33), který se může pochlubit již trojím vítězstvím v Superbowlu, Američany ostře a vášnivě sledovaném finále tamní ligy. I on má se svým týmem i sponzory podepsané pěkně lukrativní smlouvy. Je prý dokonce nejlépe placeným hráčem v celé soutěži. Svoji jsou od roku 2009.

Společně si prý ročně vydělají v přepočtu něco kolem 1,3 miliardy korun. Prominentní pár si proto vůbec nežije špatně a jejich dům v kalifornském Brentwoodu připomíná spíš královský palác. Stál ostatně v přepočtu skoro půl miliardy korun!

Osm ložnic a bazén ve tvaru laguny

V roce 2008 si pár nejprve zakoupil vyhlédnutou parcelu. Splňovala všechny jejich požadavky - měla blízko k moři, do města i okolních kaňonů. Archtitekt jim pak navrhl obří dům středomořského stylu o rozloze 22 tisíc metrů čtverečních! V současnosti finišují poslední úpravy.

Osm ložnic, výtah, bazén ve tvaru laguny, vinný sklep, posilovna, krytý most, spjující obě budovy, velké parkoviště... Tak nějak to teď vypadá u Gisele doma. A její malý syn Benjamin si na nedostatek místa ke hraní určitě nemůže stěžovat.

Bydlí vedle Schwarzeneggera a Heidi Klum

A sousedi? Samozřejmě ne jen tak ledajací. Nedaleko bydlí bývalý guvernér Arnold Schwarzenegger, do sousedství se také co nevidět přistěhuje další slavný pár ze světa modelingu, Heidi Klum a její manžel, populární zpěvák Seal.

Fotogalerie
13 fotografií