Hereččina matka Kathleen má sice nohu v sádře, ani to jí ale nezabránilo, aby se zúčastnila oslavy své dcery. Přilétla za ní na víkend z Connecticutu a že je to vitální žena, dokázala i tím, když se vydala se svým manželem Martinem na krátkou procházku po New Yorku. Nejspíš na ní rodiče hollywoodské herečky nakoupili nějaké ty dárky pro svou dceru, o kterou však kupodivu během jejího narozeninového dne tak úplně nešlo.

Suri vždy na prvním místě

Ani během svých narozenin totiž Katie nezapomínala na svou dceru. Snaží se pro ni připravit opravdu perfektní Vánoce. A hraničí to až s posedlostí. Podle magazínu In Touch Weekly se chystají manželé Cruisovi utratit za dárky miliony.

"Její přání číslo jedna je poník," prozradil magazínu zdroj z okolí Cruisovy rodiny. "I když má vše, co by mohla chtít, požádala Suri také o diamantové náušnice a krásné šaty, jako mají v pohádkách princezny," pokračoval. Jak to tak vypadá, pětiletá Suri má své rodiče pěkně v hrsti. Ani narozeninová večeře s rodiči Katie v newyorské restauraci Buddakan se neobešla bez ní. Tatínek Tom Cruise ji pak unavenou odnesl domů v náruči domů.

Fotogalerie
8 fotografií