Osmdesátník Eastwood bude se svou rodinou hlavní hvězdou nového pořadu americké televize E! Kamery se tak zaměří i na jeho druhou manželku Dinu Ruiz (46) a dceru Morgan (15).

Z předchozích vztahů má však i další děti, manželské i nemanželské. Syna Kylea a dcery Kimber, Alison a Francescu. S postupujícím věkem se však Clintův život přece jen uklidnil a v současné době se jeho život jeví jako nadmíru spořádaný. Už to zkrátka není žádný Dirty Harry.

Kritiky i fanoušky uznávaný herec a režisér však tímto krokem šokoval. Kdo by si pomyslel, že se celebrita jeho formátu zaprodá reality show! Zvlášť, když se Clint snažil být aktivní i v politice. Nějaký čas byl i starostou kalifornského města Carmel, kde žije.

Nejspíš se neobává, že by se na něj provalilo něco nepříjemného. Bude pak ale každodenní život u Eastwoodů divácky atraktivní? Těžko říct, co si od tohoto pořadu jeho tvůrci slibují. Clint se však každopádně může těšit na další vysoký honorář, jen o něco málo nižší, než jaký vyinkasoval v poslední době třeba za úspěšné filmy Gran Torino a Million Dollar Baby, které populární westernový herec i sám režíroval.

Fotogalerie
5 fotografií