Beckhamovi nyní pobývají většinu času za Atlantikem, David totiž hájí barvy klubu LA Galaxy. V Americe však platí za celebrity stejně, jako na britských ostrovech. Proto zaujalo vyjádření královniny sestřenice a jedné z těch, co se podíleli na organizaci svatby, lady Elizabeth Anson. Beckhamovi prý již během svatby protestovali proti usazení v zadní části Westminster Abbey, tisíc let starém opatství, kde se předtím odehrálo patnáct jiných královských svateb.

Dotčení a opomenutí Beckhamovi?

Beckhamovi se prý nespokojili s tím, že byli tentokrát přímo u toho. A naopak si dovolili reptat. Byli prý opomenuti a zařazením na místa horší kategorie takřka uraženi. Jednou z výhod jejich posazení přitom bylo, že si mohli užít první i poslední detailní pohled na nevěstu Kate - když vcházela do opatství jako Kate Middleton a poté, když už jej s prstýnkem na ruce opouštěla coby vévodkyně z Cambridge a především Williamova novomanželka.

"Bylo velmi těžké získat dobrá místa, pokud jste nebyli někým z královské rodiny," zaznělo v úterní TV show při vzpomínce na velkolepou svatbu. Přesto se Beckhamovi dovolávali výsad?

"Je to naprostý nesmysl," brání se Beckhamovi. "David a Victoria byli velmi poctěni, že mohli být na královské svatbě a je naprostý nesmysl tvrdit něco jiného," pronesl jejich tiskový mluvčí.

Proč by se pak ale do nich postarší lady po čase navážela... Od svatby přece jen již nějaký ten pátek utekl, konala se 29. dubna tohoto roku.

Fotogalerie
16 fotografií