Dvojnásobná maminka Britney se v teplácích a vytahaném tričku promenádovala na letišti v Los Angeles. Doprovod jí dělal vedle jejích dětí i přítel Jason Trawick, mimochodem její exmanažer, který by se však podle posledních zvěstí mohl brzy stát jejím snoubencem.

Je ale pravda, že ani Trawick se na cestování příliš nevyšvihnul. Do tohohle páru byste na první pohled prostě neřekli, že se může jednat o někoho známějšího. A nebo se snad zpěvačka inspirovala teplákovým hitem Vojty Dyka a Nightwork?

Praští do toho napotřetí?

Outfit Britney zkrátka příliš v poslední době příliš nezajímá. Řeší důležitější věci. Má za sebou již dvě nepovedená manželství a tak doufá, že tentokrát to dopadne lépe.

Nepovedená? To je však možná až příliš mírné označení pro sňatky s Jasonem Alexanderem, který byl anulován po 55 hodinách a dvouletý a o to intenzivnější oficiálním partnerství s tanečníkem Kevinem Federlinem.

Právě s ním má Britney oba své synky. Sean Preston se narodil 14.9.2005, Jayden James skoro na chlup přesně o rok později (12.9.2006). Jenže necelé dva měsíce po narození mladšího potomka požádala Britney o rozvod a začaly dlouholeté soudní tahanice o péči o syny, které zpěvačce zkomplikovaly problémy s návykovými látkami, ale i vlastní psychikou.

Nyní to vypadá, že se Britney se svým bývalým manažerem Trawickem dočká třetího pokusu. Podle zámořských klepů dokonce nedávno zahlédli novináři Trawicka, kterak se u Tiffanyho dívá po prstenech. "Britney ho doopravdy miluje, A Jason, ten je do ní zamilovaný už velmi, velmi dlouho," zní ze zpěvaččina okolí. Vyjde jí to do třetice?

Synové s ní pařili na pódiu

Tátu by její dva synové jistě uvítali. Trawick s nimi už teď ale tráví poměrně dost času. Objevil se s nimi i přímo na pódiu při posledním koncertu v Portoriku.

A starší syn Sean Preston to tu společně se zpěvaččinou setrou Jamie Lynn bez ostýchání rozbalil. Femme Fatale Tour tak Britney zakončila doslova rodinně. S nastávajícím, svými synky a v teplákách.

Fotogalerie
8 fotografií