Na Angelinu by měl dohlížet aspoň její partner Brad Pitt (47). Ten si rapidního úbytku váhy jistě všimnul. Jenže o Angelině je známé, že drží diety a moc nejí. S takovou tlupou dětí by ale měla pravidelně a zdravě jíst, aby měla hodně sil.

Podle magazínu Grazia Angelina přežívá na pouhých 600 kaloriích denně, čemuž odpovídá množství dvou misek s cereáliemi a mlékem. "Angelina je zvyklá začínat svůj den se lžící kokosového oleje a hrstkou cereálií," řekl zdroj z jejího okolí minulý týden magazínu. "Znepokojující je také to, že kvůli zaneprázdněnosti zapomíná na jídlo. Někdy úplně vynechá oběd nebo si dá jen pár mandlí a gumové medvídky. K večeři si obvyklé dává tenký plátek steaku a sklenku červeného vína," dodává zdroj.

Jolie se sice na fotkách směje, ale její kostnaté paže mluví za vše. Jolie paparazzi odchytli na letišti při cestě zpět z Vietnamu. Tam byla se svým adoptivním synem Paxem, který se v zemi narodil. Byla to jeho první návštěva a byl z ní tak nadšený, že mu Angelina slíbila, že se brzy vrátí.

Fotogalerie
8 fotografií