Studenková má dnes již dospělou dceru Simonu (31) s exmanželem Stanislavem Parnickim (66). Jenže své těhotenství si pořádně protrpěla, po letech prozradila pro slovenský deník Plus Jeden den, že málem potratila.

"Když mě vyvezli na šesté patro, položili mě do postele. Třikrát za den mi donesli jídlo, dali mi tablety vitaminu E, a to byla celá péče v rizikovém těhotenství," vzpomíná Studenková.

Nakonec se Studenková rozhodla, že raději bude o sebe pečovat doma, a z nemocnice utekla. "Oblékla jsem se do županu, z budky jsem si zavolala taxi a utekla domů. Když jsem se po svátcích vrátila, personál ani nepřišel na to, že jsem tam nebyla." Po takovýchto hrozných zkušenostech herečka ani po dalším dítěti netoužila.

"Určitě i druhé těhotenství by bylo rizikové a to jsem už nechtěla zažít," podotkla Studenková. Po padesátce si stále půvabná herečka našla mladšího partnera Braňa Kostku, se kterým by dítě chtěla, ale už to není možné. "Když jsem nakonec přeci jen zatoužila po dalším dítěti, už to nebylo možné," dodala v rozhovoru pro slovenský deník Plus.

Fotogalerie
2 fotografie