Pod fotku s anorektičkou Miley napsala vzkaz: "Tím, že dívkám, jako jsem já, říkáte, že jsou tlusté, jim ubližujete a děláte z nich tohle. Miluji sama sebe a kdybyste mohli říct to samé, nesedíte za počítačem a nesnažíte se zranit někoho jiného."

Následně na účtu zveřejnila fotku Marylin Monroe s popiskem "Důkaz, že vás mohou milovat tisíce mužů, i když se vaše stehna třou o sebe." Její kamarádka, zpěvačka Demi Lovato s odpovědí na sebe nedala dlouho čekat. Fotografii s blonďatou ikonou sdílela i k sobě na účet a napsala pod ní: "Ámen!!!"

Dlouholetá představitelka Hanny Montany Demi pod to odpověděla: "AMEN! Zničím každého, kdo ti řekne, že jsi tlustá. Máš ty nejkrásnější křivky. Miluju je!" "Bůh tě miluje a stejně tak já. Kašleme na všechny, co to říkají. Chybíš mi víc než kdy předtím. P.S. Jsme na tebe pyšná za to, co jsi napsala!" ukončila Demi Lovato veřejné podporování všech dívek s pár kily navíc.

Miley Cyrus prokázala, že se ji netýká zuřivá honba za "dokonalou" postavou dívek z mola. "Nechtěla bych mít tělo jako dívka. Miluji mít křivky jako žena!" napsala v sobotu na Twitter.

Fotogalerie
6 fotografií