Dvacetiletá dívka obvinila Justina Biebera (17) z toho, že se s ní vyspal vloni po svém koncertě v Los Angeles sex. Z tohoto styku se jí mělo letos 6. června narodit dítě. Dívka se prý několikrát snažila zpěváka kontaktovat, už když zjistila, že je těhotná. Nikdy se jí ale nedostalo žádné odpovědi.

Její verze zní následovně: Před necelým rokem na koncertě v LA byla v první řadě. Člen ochranky se jí zeptal, zda by se chtěla s hvězdou setkat osobně v zákulisí. "Souhlasila jsem, že s ním půjdu někam do soukormí a on mi řekl, že se se mnou chce milovat a bude to jeho poprvé."

Další vývoj situace je zřejmý a představuje nejspíš erotickou fantazii mnoha Biebrových mladých fanynek: "Okamžitě bylo jasné, že se přitahujeme a začali jsem se líbat." A nezůstalo údajně jen u líbání.

Celý akt podle dvacetileté dívky trval půl minuty a Justin se prý nechoval moc zodpovědně. "Žádala jsem ho, ať si nasadí kondom, ale on to odmítl a řekl, že si to poprvé chce užít."

Teď se jí po 36 týdnech a dvou dnech od koncertu narodilo dítě. Mariah tvrdí, že otcem je určitě superstar Justin Bieber. "S nikým jiným jsem v tu dobu sex neměla a tak jsem přesvědčená, že Justin je otcem mého dítěte"

Dítě se narodilo 6. června a jmenuje se Tristyn Anthony Markhouse Yeater. Jeho matka požádala mladičkého zpěváka o test otcovství. Pokud je její tvrzení pravdivé, mají mladí rodiče problém. Zpěvákovi totiž v době údajné soulože bylo teprve 16 let. Takový sexuální styk je podle kalifornského zákona byl ještě nezákonný.

Co na to údajný otec?

Zpěvák se k tomu dnes na twitteru vyjádřil slovy: "Rozhodl jsem se pomluvy ignorovat. Chci využít možnosti pomáhat tím, že budu dál dělat to co miluju. Suďdte mě tedy za můj zpěv..." Justin Bieber v úterý večer vystoupil v obdobě soutěže Když hvězdy tančí. Vypadal vyrovnaný a v dobré náladě.

Fotogalerie
7 fotografií